Naprapat Ytternäs i Dalarna

Naprapat Ytternäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1992. Vi som jobbar här är Bengt och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Ytternäs i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Villagatan 13 i Ytternäs i Dalarna, telefon 0738-343132.. Du kan också skicka oss ett mail till Ytternäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ytternäs i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Ytternäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Yttermora i Dalarna

Naprapat Yttermora i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1996. Vi som jobbar här är Tommy och Mikael, båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Yttermora i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Kyrkogatan 13 i Yttermora i Dalarna, telefon 0738-343136.. Du kan också skicka oss ett mail till Yttermora i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Yttermora i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Yttermora i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Yxlö i Stockholm

Naprapat Yxlö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Yxlö i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Storgatan 13 i Yxlö i Stockholm, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Yxlö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Yxlö i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Yxlö i Stockholm och Idrottsskadeklinik