Naprapat Yron i Dalarna

Naprapat Yron i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1993. Vi som jobbar här är Bengt och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Yron i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Yron i Dalarna, telefon 0738-343164.. Du kan också skicka oss ett mail till Yron i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Yron i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Yron i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Ytterbystrand i Stockholm

Naprapat Ytterbystrand i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1991. Vi som jobbar här är Bengt och Olof , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Ytterbystrand i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Järnvägsgatan 13 i Ytterbystrand i Stockholm, telefon 0738-343164.. Du kan också skicka oss ett mail till Ytterbystrand i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ytterbystrand i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Ytterbystrand i Stockholm och Idrottsskadeklinik