Naprapat Västra Öje i Dalarna

Naprapat Västra Öje i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1999. Vi som jobbar här är Bengt och Anders , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Västra Öje i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Ängsvägen 13 i Västra Öje i Dalarna, telefon 0738-343166.. Du kan också skicka oss ett mail till Västra Öje i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västra Öje i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Västra Öje i Dalarna och Idrottsskadeklinik