Naprapat Vattnäs i Dalarna

Naprapat Vattnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1993. Vi som jobbar här är Bengt och Carl , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Vattnäs i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Storgatan 13 i Vattnäs i Dalarna, telefon 0738-343166.. Du kan också skicka oss ett mail till Vattnäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vattnäs i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Vattnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Vidbynäs i Stockholm

Naprapat Vidbynäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1992. Vi som jobbar här är Lars och Carl , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Vidbynäs i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Ringvägen 13 i Vidbynäs i Stockholm, telefon 0738-343146.. Du kan också skicka oss ett mail till Vidbynäs i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vidbynäs i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Vidbynäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik