Naprapat Vasselbodarna i Dalarna

Naprapat Vasselbodarna i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1992. Vi som jobbar här är Lars och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Vasselbodarna i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Vasselbodarna i Dalarna, telefon 0738-343143.. Du kan också skicka oss ett mail till Vasselbodarna i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vasselbodarna i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Vasselbodarna i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Vendelsö i Stockholm

Naprapat Vendelsö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1997. Vi som jobbar här är Lars och Olof , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Vendelsö i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Villagatan 13 i Vendelsö i Stockholm, telefon 0738-343122.. Du kan också skicka oss ett mail till Vendelsö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vendelsö i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Vendelsö i Stockholm och Idrottsskadeklinik