Naprapat Vanhäll i Dalarna

Naprapat Vanhäll i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Johan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Vanhäll i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Vanhäll i Dalarna, telefon 0738-343164.. Du kan också skicka oss ett mail till Vanhäll i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vanhäll i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Vanhäll i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Vaxtuna i Stockholm

Naprapat Vaxtuna i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Nils , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Vaxtuna i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Storgatan 13 i Vaxtuna i Stockholm, telefon 0738-343164.. Du kan också skicka oss ett mail till Vaxtuna i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vaxtuna i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Vaxtuna i Stockholm och Idrottsskadeklinik