Naprapat Van i Dalarna

Naprapat Van i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1994. Vi som jobbar här är Bengt och Hans , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Van i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Parkvägen 13 i Van i Dalarna, telefon 0738-343141.. Du kan också skicka oss ett mail till Van i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Van i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Van i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Vaxmora i Stockholm

Naprapat Vaxmora i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1992. Vi som jobbar här är Lars och Anders , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Vaxmora i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Trädgårdsgatan 13 i Vaxmora i Stockholm, telefon 0738-343113.. Du kan också skicka oss ett mail till Vaxmora i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vaxmora i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Vaxmora i Stockholm och Idrottsskadeklinik