Naprapat Valshed i Dalarna

Naprapat Valshed i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1993. Vi som jobbar här är Bengt och Nils , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Valshed i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Kyrkogatan 13 i Valshed i Dalarna, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till Valshed i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Valshed i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Valshed i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Vaxholm i Stockholm

Naprapat Vaxholm i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1992. Vi som jobbar här är Tommy och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Vaxholm i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Villagatan 13 i Vaxholm i Stockholm, telefon 0738-343136.. Du kan också skicka oss ett mail till Vaxholm i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vaxholm i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Vaxholm i Stockholm och Idrottsskadeklinik