Naprapat Västra Svartnäs i Dalarna

Naprapat Västra Svartnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Västra Svartnäs i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Västra Svartnäs i Dalarna, telefon 0738-343114.. Du kan också skicka oss ett mail till Västra Svartnäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västra Svartnäs i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Västra Svartnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Vättersö i Stockholm

Naprapat Vättersö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1995. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Vättersö i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skolvägen 13 i Vättersö i Stockholm, telefon 0738-343116.. Du kan också skicka oss ett mail till Vättersö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vättersö i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Vättersö i Stockholm och Idrottsskadeklinik