Naprapat Västra Tandö i Dalarna

Naprapat Västra Tandö i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1995. Vi som jobbar här är Lars och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Västra Tandö i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Västra Tandö i Dalarna, telefon 0738-343141.. Du kan också skicka oss ett mail till Västra Tandö i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västra Tandö i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Västra Tandö i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Vätö i Stockholm

Naprapat Vätö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1992. Vi som jobbar här är Lars och Carl , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Vätö i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Nygatan 13 i Vätö i Stockholm, telefon 0738-343163.. Du kan också skicka oss ett mail till Vätö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vätö i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Vätö i Stockholm och Idrottsskadeklinik