Naprapat Västra Storbyn i Dalarna

Naprapat Västra Storbyn i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1995. Vi som jobbar här är Lars och Nils , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Västra Storbyn i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Järnvägsgatan 13 i Västra Storbyn i Dalarna, telefon 0738-343116.. Du kan också skicka oss ett mail till Västra Storbyn i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västra Storbyn i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Västra Storbyn i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Väthövda i Stockholm

Naprapat Väthövda i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1999. Vi som jobbar här är Lars och Johan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Väthövda i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Granvägen 13 i Väthövda i Stockholm, telefon 0738-343141.. Du kan också skicka oss ett mail till Väthövda i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Väthövda i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av samt hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Väthövda i Stockholm och Idrottsskadeklinik