Naprapat Västra Lillmon i Dalarna

Naprapat Västra Lillmon i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1990. Vi som jobbar här är Tommy och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Västra Lillmon i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Idrottsvägen 13 i Västra Lillmon i Dalarna, telefon 0738-343132.. Du kan också skicka oss ett mail till Västra Lillmon i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västra Lillmon i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Västra Lillmon i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Västra Lagnö i Stockholm

Naprapat Västra Lagnö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1994. Vi som jobbar här är Lars och Jan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Västra Lagnö i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skolvägen 13 i Västra Lagnö i Stockholm, telefon 0738-343134.. Du kan också skicka oss ett mail till Västra Lagnö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västra Lagnö i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Västra Lagnö i Stockholm och Idrottsskadeklinik