Naprapat Västra Fors i Dalarna

Naprapat Västra Fors i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Johan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Västra Fors i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Industrigatan 13 i Västra Fors i Dalarna, telefon 0738-343121.. Du kan också skicka oss ett mail till Västra Fors i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västra Fors i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Västra Fors i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Västra Jakobsberg i Stockholm

Naprapat Västra Jakobsberg i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1995. Vi som jobbar här är Bengt och Carl , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Västra Jakobsberg i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Industrigatan 13 i Västra Jakobsberg i Stockholm, telefon 0738-343166.. Du kan också skicka oss ett mail till Västra Jakobsberg i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västra Jakobsberg i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Västra Jakobsberg i Stockholm och Idrottsskadeklinik