Naprapat Västermoren i Dalarna

Naprapat Västermoren i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1994. Vi som jobbar här är Lars och Carl , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Västermoren i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Västermoren i Dalarna, telefon 0738-343141.. Du kan också skicka oss ett mail till Västermoren i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västermoren i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Västermoren i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Västerskaten i Stockholm

Naprapat Västerskaten i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1996. Vi som jobbar här är Bengt och Lennart , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Västerskaten i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Kyrkogatan 13 i Västerskaten i Stockholm, telefon 0738-343164.. Du kan också skicka oss ett mail till Västerskaten i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västerskaten i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Västerskaten i Stockholm och Idrottsskadeklinik