Naprapat Västermyckeläng i Dalarna

Naprapat Västermyckeläng i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Olof , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Västermyckeläng i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Västermyckeläng i Dalarna, telefon 0738-343161.. Du kan också skicka oss ett mail till Västermyckeläng i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västermyckeläng i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Västermyckeläng i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Väster-Sänsjö i Stockholm

Naprapat Väster-Sänsjö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1994. Vi som jobbar här är Lars och Nils , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Väster-Sänsjö i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Ringvägen 13 i Väster-Sänsjö i Stockholm, telefon 0738-343112.. Du kan också skicka oss ett mail till Väster-Sänsjö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Väster-Sänsjö i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Väster-Sänsjö i Stockholm och Idrottsskadeklinik