Naprapat Vallmora i Dalarna

Naprapat Vallmora i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1996. Vi som jobbar här är Lars och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Vallmora i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Vallmora i Dalarna, telefon 0738-343143.. Du kan också skicka oss ett mail till Vallmora i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vallmora i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Vallmora i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Vasshammar i Stockholm

Naprapat Vasshammar i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1993. Vi som jobbar här är Tommy och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Vasshammar i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Kyrkogatan 13 i Vasshammar i Stockholm, telefon 0738-343114.. Du kan också skicka oss ett mail till Vasshammar i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Vasshammar i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Vasshammar i Stockholm och Idrottsskadeklinik