Naprapat Västansjö i Dalarna

Naprapat Västansjö i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1996. Vi som jobbar här är Tommy och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Västansjö i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Granvägen 13 i Västansjö i Dalarna, telefon 0738-343113.. Du kan också skicka oss ett mail till Västansjö i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Västansjö i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Västansjö i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Väsbystrand i Stockholm

Naprapat Väsbystrand i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1994. Vi som jobbar här är Bengt och Anders , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Väsbystrand i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Kyrkogatan 13 i Väsbystrand i Stockholm, telefon 0738-343146.. Du kan också skicka oss ett mail till Väsbystrand i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Väsbystrand i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Väsbystrand i Stockholm och Idrottsskadeklinik