Naprapat Ulvsjön i Dalarna

Naprapat Ulvsjön i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1998. Vi som jobbar här är Lars och Gunnar , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Ulvsjön i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Nygatan 13 i Ulvsjön i Dalarna, telefon 0738-343142.. Du kan också skicka oss ett mail till Ulvsjön i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ulvsjön i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Ulvsjön i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Ulvshyttan i Dalarna

Naprapat Ulvshyttan i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1993. Vi som jobbar här är Tommy och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Ulvshyttan i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Björkvägen 13 i Ulvshyttan i Dalarna, telefon 0738-343111.. Du kan också skicka oss ett mail till Ulvshyttan i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ulvshyttan i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Ulvshyttan i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Utlida i Stockholm

Naprapat Utlida i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1998. Vi som jobbar här är Bengt och Nils , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Utlida i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Järnvägsgatan 13 i Utlida i Stockholm, telefon 0738-343146.. Du kan också skicka oss ett mail till Utlida i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Utlida i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Utlida i Stockholm och Idrottsskadeklinik

Naprapat Utlida i Stockholm

Naprapat Utlida i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Tommy och Anders , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Utlida i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Trädgårdsgatan 13 i Utlida i Stockholm, telefon 0738-343162.. Du kan också skicka oss ett mail till Utlida i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Utlida i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Utlida i Stockholm och Idrottsskadeklinik