Naprapat Ullnäsnoret i Dalarna

Naprapat Ullnäsnoret i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1991. Vi som jobbar här är Bengt och Johan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Ullnäsnoret i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Ängsvägen 13 i Ullnäsnoret i Dalarna, telefon 0738-343136.. Du kan också skicka oss ett mail till Ullnäsnoret i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ullnäsnoret i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Ullnäsnoret i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Ursvik i Stockholm

Naprapat Ursvik i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1998. Vi som jobbar här är Tommy och Lennart , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Ursvik i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Ursvik i Stockholm, telefon 0738-343136.. Du kan också skicka oss ett mail till Ursvik i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ursvik i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Ursvik i Stockholm och Idrottsskadeklinik