Naprapat Uggelbo i Dalarna

Naprapat Uggelbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1997. Vi som jobbar här är Tommy och Olof , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Uggelbo i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Idrottsvägen 13 i Uggelbo i Dalarna, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Uggelbo i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Uggelbo i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Uggelbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Uppveda i Stockholm

Naprapat Uppveda i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Uppveda i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Uppveda i Stockholm, telefon 0738-343163.. Du kan också skicka oss ett mail till Uppveda i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Uppveda i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Uppveda i Stockholm och Idrottsskadeklinik