Naprapat Uddsarvet i Dalarna

Naprapat Uddsarvet i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1993. Vi som jobbar här är Lars och Johan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Uddsarvet i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Ängsvägen 13 i Uddsarvet i Dalarna, telefon 0738-343146.. Du kan också skicka oss ett mail till Uddsarvet i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Uddsarvet i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Uddsarvet i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Uppnäs i Stockholm

Naprapat Uppnäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Tommy och Anders , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Uppnäs i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Ängsvägen 13 i Uppnäs i Stockholm, telefon 0738-343122.. Du kan också skicka oss ett mail till Uppnäs i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Uppnäs i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Uppnäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik