Naprapat Tyrinäs i Dalarna

Naprapat Tyrinäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Tommy och Nils , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Tyrinäs i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Strandvägen 13 i Tyrinäs i Dalarna, telefon 0738-343136.. Du kan också skicka oss ett mail till Tyrinäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tyrinäs i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Tyrinäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Ulriksdal i Stockholm

Naprapat Ulriksdal i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1990. Vi som jobbar här är Lars och Hans , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Ulriksdal i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Björkvägen 13 i Ulriksdal i Stockholm, telefon 0738-343116.. Du kan också skicka oss ett mail till Ulriksdal i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ulriksdal i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Ulriksdal i Stockholm och Idrottsskadeklinik