Naprapat Trängslet i Dalarna

Naprapat Trängslet i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Anders , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Trängslet i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Storgatan 13 i Trängslet i Dalarna, telefon 0738-343143.. Du kan också skicka oss ett mail till Trängslet i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Trängslet i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Trängslet i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Tyresta i Stockholm

Naprapat Tyresta i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1990. Vi som jobbar här är Lars och Carl , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Tyresta i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Nygatan 13 i Tyresta i Stockholm, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till Tyresta i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tyresta i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Tyresta i Stockholm och Idrottsskadeklinik