Naprapat Trönö i Dalarna

Naprapat Trönö i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1992. Vi som jobbar här är Tommy och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Trönö i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Järnvägsgatan 13 i Trönö i Dalarna, telefon 0738-343133.. Du kan också skicka oss ett mail till Trönö i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Trönö i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Trönö i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Tyresö Strand i Stockholm

Naprapat Tyresö Strand i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1992. Vi som jobbar här är Bengt och Carl , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Tyresö Strand i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Kyrkvägen 13 i Tyresö Strand i Stockholm, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till Tyresö Strand i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tyresö Strand i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Tyresö Strand i Stockholm och Idrottsskadeklinik