Naprapat Tjäderåsen i Dalarna

Naprapat Tjäderåsen i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Anders , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Tjäderåsen i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Industrigatan 13 i Tjäderåsen i Dalarna, telefon 0738-343141.. Du kan också skicka oss ett mail till Tjäderåsen i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tjäderåsen i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Tjäderåsen i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Trinntorp i Stockholm

Naprapat Trinntorp i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1999. Vi som jobbar här är Tommy och Lennart , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Trinntorp i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Industrigatan 13 i Trinntorp i Stockholm, telefon 0738-343111.. Du kan också skicka oss ett mail till Trinntorp i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Trinntorp i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Trinntorp i Stockholm och Idrottsskadeklinik