Naprapat Tingsvallen i Dalarna

Naprapat Tingsvallen i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1998. Vi som jobbar här är Lars och Gunnar , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Tingsvallen i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Storgatan 13 i Tingsvallen i Dalarna, telefon 0738-343141.. Du kan också skicka oss ett mail till Tingsvallen i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tingsvallen i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Tingsvallen i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Tranholmen i Stockholm

Naprapat Tranholmen i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1991. Vi som jobbar här är Bengt och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Tranholmen i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Villagatan 13 i Tranholmen i Stockholm, telefon 0738-343124.. Du kan också skicka oss ett mail till Tranholmen i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tranholmen i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Tranholmen i Stockholm och Idrottsskadeklinik