Naprapat Tommesbo i Dalarna

Naprapat Tommesbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1994. Vi som jobbar här är Tommy och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Tommesbo i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skolvägen 13 i Tommesbo i Dalarna, telefon 0738-343111.. Du kan också skicka oss ett mail till Tommesbo i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tommesbo i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Tommesbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Trångsund i Stockholm

Naprapat Trångsund i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1992. Vi som jobbar här är Tommy och Carl , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Trångsund i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Järnvägsgatan 13 i Trångsund i Stockholm, telefon 0738-343163.. Du kan också skicka oss ett mail till Trångsund i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Trångsund i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Trångsund i Stockholm och Idrottsskadeklinik