Naprapat Tomtebo i Dalarna

Naprapat Tomtebo i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Tommy och Lennart , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Tomtebo i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Kyrkvägen 13 i Tomtebo i Dalarna, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Tomtebo i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tomtebo i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Tomtebo i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Träkvista i Stockholm

Naprapat Träkvista i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1995. Vi som jobbar här är Tommy och Olof , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Träkvista i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Trädgårdsgatan 13 i Träkvista i Stockholm, telefon 0738-343134.. Du kan också skicka oss ett mail till Träkvista i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Träkvista i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Träkvista i Stockholm och Idrottsskadeklinik