Naprapat Tappudden i Dalarna

Naprapat Tappudden i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1992. Vi som jobbar här är Bengt och Nils , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Tappudden i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Järnvägsgatan 13 i Tappudden i Dalarna, telefon 0738-343162.. Du kan också skicka oss ett mail till Tappudden i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tappudden i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Tappudden i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Torsborg i Stockholm

Naprapat Torsborg i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Mikael, båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Torsborg i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Storgatan 13 i Torsborg i Stockholm, telefon 0738-343111.. Du kan också skicka oss ett mail till Torsborg i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Torsborg i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Torsborg i Stockholm och Idrottsskadeklinik