Naprapat Tammeråsen i Dalarna

Naprapat Tammeråsen i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Tammeråsen i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Ängsvägen 13 i Tammeråsen i Dalarna, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Tammeråsen i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tammeråsen i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Tammeråsen i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Torp i Stockholm

Naprapat Torp i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Bengt och Carl , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Torp i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Nygatan 13 i Torp i Stockholm, telefon 0738-343111.. Du kan också skicka oss ett mail till Torp i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Torp i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Torp i Stockholm och Idrottsskadeklinik