Naprapat Tallriset i Dalarna

Naprapat Tallriset i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1996. Vi som jobbar här är Lars och Olof , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Tallriset i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Tallriset i Dalarna, telefon 0738-343161.. Du kan också skicka oss ett mail till Tallriset i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tallriset i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Tallriset i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Tomta i Stockholm

Naprapat Tomta i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1993. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Tomta i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Industrivägen 13 i Tomta i Stockholm, telefon 0738-343113.. Du kan också skicka oss ett mail till Tomta i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tomta i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Tomta i Stockholm och Idrottsskadeklinik