Naprapat Sövringsbo i Dalarna

Naprapat Sövringsbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Sövringsbo i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Parkvägen 13 i Sövringsbo i Dalarna, telefon 0738-343161.. Du kan också skicka oss ett mail till Sövringsbo i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sövringsbo i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Sövringsbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Tjällmora i Stockholm

Naprapat Tjällmora i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1996. Vi som jobbar här är Tommy och Carl , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Tjällmora i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skolvägen 13 i Tjällmora i Stockholm, telefon 0738-343114.. Du kan också skicka oss ett mail till Tjällmora i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tjällmora i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Tjällmora i Stockholm och Idrottsskadeklinik