Naprapat Sörsjön i Dalarna

Naprapat Sörsjön i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1992. Vi som jobbar här är Lars och Lennart , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Sörsjön i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Nygatan 13 i Sörsjön i Dalarna, telefon 0738-343141.. Du kan också skicka oss ett mail till Sörsjön i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sörsjön i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Sörsjön i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Tisslinge i Stockholm

Naprapat Tisslinge i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1999. Vi som jobbar här är Lars och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Tisslinge i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Björkvägen 13 i Tisslinge i Stockholm, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Tisslinge i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tisslinge i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Tisslinge i Stockholm och Idrottsskadeklinik