Naprapat Sörsellnäs i Dalarna

Naprapat Sörsellnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1993. Vi som jobbar här är Bengt och Hans , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Sörsellnäs i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Sörsellnäs i Dalarna, telefon 0738-343121.. Du kan också skicka oss ett mail till Sörsellnäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sörsellnäs i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Sörsellnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Tirsdalen i Stockholm

Naprapat Tirsdalen i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1996. Vi som jobbar här är Bengt och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Tirsdalen i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Storgatan 13 i Tirsdalen i Stockholm, telefon 0738-343122.. Du kan också skicka oss ett mail till Tirsdalen i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tirsdalen i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Tirsdalen i Stockholm och Idrottsskadeklinik