Naprapat Sörbo i Dalarna

Naprapat Sörbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1993. Vi som jobbar här är Tommy och Gunnar , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Sörbo i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Ringvägen 13 i Sörbo i Dalarna, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Sörbo i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sörbo i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Sörbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Tegelhagen i Stockholm

Naprapat Tegelhagen i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1992. Vi som jobbar här är Tommy och Nils , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Tegelhagen i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Storgatan 13 i Tegelhagen i Stockholm, telefon 0738-343133.. Du kan också skicka oss ett mail till Tegelhagen i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tegelhagen i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Tegelhagen i Stockholm och Idrottsskadeklinik