Naprapat Södra Vastansjö i Dalarna

Naprapat Södra Vastansjö i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1998. Vi som jobbar här är Bengt och Johan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Södra Vastansjö i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Nygatan 13 i Södra Vastansjö i Dalarna, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Vastansjö i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Vastansjö i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Vastansjö i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Talby i Stockholm

Naprapat Talby i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1993. Vi som jobbar här är Tommy och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Talby i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Storgatan 13 i Talby i Stockholm, telefon 0738-343162.. Du kan också skicka oss ett mail till Talby i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Talby i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Talby i Stockholm och Idrottsskadeklinik