Naprapat Tunsnäs i Dalarna

Naprapat Tunsnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1992. Vi som jobbar här är Lars och Carl , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Tunsnäs i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Tunsnäs i Dalarna, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till Tunsnäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Tunsnäs i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Tunsnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Täcknan i Stockholm

Naprapat Täcknan i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1996. Vi som jobbar här är Tommy och Johan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Täcknan i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Granvägen 13 i Täcknan i Stockholm, telefon 0738-343116.. Du kan också skicka oss ett mail till Täcknan i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Täcknan i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Täcknan i Stockholm och Idrottsskadeklinik