Naprapat Södra Strandmora i Dalarna

Naprapat Södra Strandmora i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1997. Vi som jobbar här är Tommy och Gunnar , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Södra Strandmora i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Kyrkvägen 13 i Södra Strandmora i Dalarna, telefon 0738-343144.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Strandmora i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Strandmora i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Strandmora i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat T i Stockholm

Naprapat T i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1990. Vi som jobbar här är Tommy och Mikael, båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i T i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skolgatan 13 i T i Stockholm, telefon 0738-343163.. Du kan också skicka oss ett mail till T i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i T i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat T i Stockholm och Idrottsskadeklinik