Naprapat Sundbäcken i Dalarna

Naprapat Sundbäcken i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1998. Vi som jobbar här är Tommy och Gunnar , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Sundbäcken i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Ringvägen 13 i Sundbäcken i Dalarna, telefon 0738-343141.. Du kan också skicka oss ett mail till Sundbäcken i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sundbäcken i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Sundbäcken i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Svinningeudd i Stockholm

Naprapat Svinningeudd i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Svinningeudd i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Granvägen 13 i Svinningeudd i Stockholm, telefon 0738-343146.. Du kan också skicka oss ett mail till Svinningeudd i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Svinningeudd i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Svinningeudd i Stockholm och Idrottsskadeklinik