Naprapat Sundborn i Dalarna

Naprapat Sundborn i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1993. Vi som jobbar här är Lars och Hans , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Sundborn i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Kyrkogatan 13 i Sundborn i Dalarna, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till Sundborn i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sundborn i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Sundborn i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Svedudden i Stockholm

Naprapat Svedudden i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1995. Vi som jobbar här är Bengt och Johan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Svedudden i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Svedudden i Stockholm, telefon 0738-343122.. Du kan också skicka oss ett mail till Svedudden i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Svedudden i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Svedudden i Stockholm och Idrottsskadeklinik