Naprapat Styrsjöbo i Dalarna

Naprapat Styrsjöbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1995. Vi som jobbar här är Bengt och Carl , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Styrsjöbo i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Styrsjöbo i Dalarna, telefon 0738-343113.. Du kan också skicka oss ett mail till Styrsjöbo i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Styrsjöbo i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Styrsjöbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Svartsjö i Stockholm

Naprapat Svartsjö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1996. Vi som jobbar här är Lars och Olof , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Svartsjö i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Ringvägen 13 i Svartsjö i Stockholm, telefon 0738-343143.. Du kan också skicka oss ett mail till Svartsjö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Svartsjö i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av samt hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Svartsjö i Stockholm och Idrottsskadeklinik