Naprapat Stumsnäs i Dalarna

Naprapat Stumsnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1996. Vi som jobbar här är Lars och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Stumsnäs i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Parkvägen 13 i Stumsnäs i Dalarna, telefon 0738-343143.. Du kan också skicka oss ett mail till Stumsnäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Stumsnäs i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Stumsnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Svartbro i Stockholm

Naprapat Svartbro i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1991. Vi som jobbar här är Lars och Olof , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Svartbro i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Granvägen 13 i Svartbro i Stockholm, telefon 0738-343114.. Du kan också skicka oss ett mail till Svartbro i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Svartbro i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Svartbro i Stockholm och Idrottsskadeklinik