Naprapat Sundsnäs i Dalarna

Naprapat Sundsnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1994. Vi som jobbar här är Tommy och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Sundsnäs i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Granvägen 13 i Sundsnäs i Dalarna, telefon 0738-343134.. Du kan också skicka oss ett mail till Sundsnäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sundsnäs i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Sundsnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Svärlinge i Stockholm

Naprapat Svärlinge i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1992. Vi som jobbar här är Bengt och Carl , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Svärlinge i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Svärlinge i Stockholm, telefon 0738-343134.. Du kan också skicka oss ett mail till Svärlinge i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Svärlinge i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Svärlinge i Stockholm och Idrottsskadeklinik