Naprapat Stubbsveden i Dalarna

Naprapat Stubbsveden i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Stubbsveden i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Storgatan 13 i Stubbsveden i Dalarna, telefon 0738-343112.. Du kan också skicka oss ett mail till Stubbsveden i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Stubbsveden i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Stubbsveden i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Svalnäs i Stockholm

Naprapat Svalnäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1997. Vi som jobbar här är Tommy och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Svalnäs i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Björkvägen 13 i Svalnäs i Stockholm, telefon 0738-343111.. Du kan också skicka oss ett mail till Svalnäs i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Svalnäs i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Svalnäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik