Naprapat Strömsillret i Dalarna

Naprapat Strömsillret i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1995. Vi som jobbar här är Tommy och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Strömsillret i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Industrivägen 13 i Strömsillret i Dalarna, telefon 0738-343133.. Du kan också skicka oss ett mail till Strömsillret i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Strömsillret i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Strömsillret i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Sunnansund i Stockholm

Naprapat Sunnansund i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1993. Vi som jobbar här är Bengt och Anders , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Sunnansund i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Parkvägen 13 i Sunnansund i Stockholm, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till Sunnansund i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sunnansund i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Sunnansund i Stockholm och Idrottsskadeklinik