Naprapat Stråtjärn i Dalarna

Naprapat Stråtjärn i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1996. Vi som jobbar här är Lars och Anders , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Stråtjärn i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Stråtjärn i Dalarna, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till Stråtjärn i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Stråtjärn i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Stråtjärn i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Sundsvik i Stockholm

Naprapat Sundsvik i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Sundsvik i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Granvägen 13 i Sundsvik i Stockholm, telefon 0738-343146.. Du kan också skicka oss ett mail till Sundsvik i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sundsvik i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Sundsvik i Stockholm och Idrottsskadeklinik