Naprapat Södra Lindberg i Dalarna

Naprapat Södra Lindberg i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1991. Vi som jobbar här är Bengt och Hans , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Södra Lindberg i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Industrigatan 13 i Södra Lindberg i Dalarna, telefon 0738-343162.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Lindberg i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Lindberg i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Lindberg i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Södra Svärdsö i Stockholm

Naprapat Södra Svärdsö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1993. Vi som jobbar här är Bengt och Olof , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Södra Svärdsö i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Granvägen 13 i Södra Svärdsö i Stockholm, telefon 0738-343162.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Svärdsö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Svärdsö i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Svärdsö i Stockholm och Idrottsskadeklinik