Naprapat Södra Kättbo i Dalarna

Naprapat Södra Kättbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1999. Vi som jobbar här är Lars och Olof , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Södra Kättbo i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Granvägen 13 i Södra Kättbo i Dalarna, telefon 0738-343162.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Kättbo i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Kättbo i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Kättbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Södra Stavsudda i Stockholm

Naprapat Södra Stavsudda i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Södra Stavsudda i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Nygatan 13 i Södra Stavsudda i Stockholm, telefon 0738-343113.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Stavsudda i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Stavsudda i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Stavsudda i Stockholm och Idrottsskadeklinik