Naprapat Södra Gröntuv i Dalarna

Naprapat Södra Gröntuv i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Södra Gröntuv i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Ringvägen 13 i Södra Gröntuv i Dalarna, telefon 0738-343146.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Gröntuv i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Gröntuv i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Gröntuv i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Södra Råda i Stockholm

Naprapat Södra Råda i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1992. Vi som jobbar här är Tommy och Lennart , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Södra Råda i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Strandvägen 13 i Södra Råda i Stockholm, telefon 0738-343162.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Råda i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Råda i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Råda i Stockholm och Idrottsskadeklinik