Naprapat Södra Bisen i Dalarna

Naprapat Södra Bisen i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Södra Bisen i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Södra Bisen i Dalarna, telefon 0738-343164.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Bisen i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Bisen i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Bisen i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Södra Evlinge i Stockholm

Naprapat Södra Evlinge i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1999. Vi som jobbar här är Lars och Mikael, båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Södra Evlinge i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Villagatan 13 i Södra Evlinge i Stockholm, telefon 0738-343113.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Evlinge i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Evlinge i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Evlinge i Stockholm och Idrottsskadeklinik